Wie is Marcel Korthof

Mijn naam is Marcel Korthof, 43 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen.

Mijn grootste passie is Zen Shiatsu, niet alleen het geven van behandelingen maar ook de bestudering van deze intrigerende vorm van oosterse geneeskunde doe ik met veel plezier. In mijn praktijk in Alkmaar-Noord kan iedereen terecht voor een goede ontspannende behandeling maar ook voor een persoonlijk behandelplan om mentale- of fysieke klachten aan te pakken.

Ik heb mijn 4-jarige HBO studie Zen Shiatsu gevolgd bij Joyce Vlaarkamp van de Zen Shiatsu Opleiding Amsterdam en ben afgestudeerd in wat Zen Shiatsu kan doen bij mensen die last hebben van fibromyalgie (weke delen reuma).

Ik ben lid van de ShiatsuGroep Nederland, Vereniging zen shiatsu en beroepsverening Zhong.

Voor meer informatie of een afspraak mail shiatsu@shiatsukorthof.nl of bel 06-29546988.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.shiatsukorthof.nl/wie-ben-ik/